Jangan tunding jari pada orang lain kalau kau tak mampu nak faham rutin dan sistem dunia sekarang. Kadang-kadang kita kena berubah untuk perkara yang kita rasa tak mampu untuk ubah.

dah Malas

jujur aku malas sangat nak update blog ni,
aku sekarang menulis di blog yang dikongsi bersama kawan kawan aku,
harap korang boleh support sama.
ini belog kami blog saya dan kawan kawan

itu saja,
bai.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan