Jangan tunding jari pada orang lain kalau kau tak mampu nak faham rutin dan sistem dunia sekarang. Kadang-kadang kita kena berubah untuk perkara yang kita rasa tak mampu untuk ubah.

Selamat Hari Ibu



Selamat hari ibu saya ucapkan kt sume2 ibu di malaysia ni..terutama kpd ibu saya sndri..Pn. Sharifa Noor Haida Binti Syed Ghazali..timer kasih sebab jge n bela along drp 1st day tgk dunia smpai la skrg ni..da lbh20thn..timer kasih atas sume yg ma wt kt along..tlg masak,tlg suap mknan,tlg potong kuku klu pnjg even skrg pun..haha..tlg jge bile along skit,tlg wt hmework kdg2..hehe..tlg teman along p kdai..kdai pulak pelek2..kdai game,bundle,kedai mmg budk mude msuk,tlg gerak time nk p skolah,tlg ajaq along jadi insan bgune..suruh along smbhyg,pose,ajaq mngji..tlg bg smgt klu along down,tlg dgaq mslh wlupun mslh 2 mslh peribadi(phm2 le)..hehe..keje gnti abh,sara along n adik2..bg duit kt along time along xdak duit blajaq jauh2..mcm2 la lagi..klu nk citer sume memang pnjg along nk taip..hehe..
papepn slmt hari ibu untk mak saya..timer kasih atas sgle pngorbanan ma yg memang along xkan dpt balas wlupun along hidup 1000thun lg..along memang sayang ma sgt2..!along akan cube bhgiekan ma dn cube penuhi sgle hrpan ma..im try be the best 4 u..=)

kpd sesiapa yg masih ade ibu,sayangilah ibu kita sbgaimana die mnyayangi kite..jagelah hati die..jadilah anak yg trbaek..biaq la ibu kite cacat,xsmpurna,kurg upaya..tp yg pntg kita xkn sskli derhaka ngn ibu kita..sape2 yg sempat p la bli hdiah bg kt ibu kite,wt suprise ka,blnja makan ka..plg pntg gtw kt die y kite sayangkan die smntre kite masih ade mase...doakan ibu bapa kite stiap kali slpas solat..sesunnguhnya syurga itu dibawah telapak kaki ibu..
=)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan