Jangan tunding jari pada orang lain kalau kau tak mampu nak faham rutin dan sistem dunia sekarang. Kadang-kadang kita kena berubah untuk perkara yang kita rasa tak mampu untuk ubah.

40 Hadis Akhir Zaman

ni 40hadis tentang akhir zaman..nak citer sal hadis ni..konpem panjang giler klu nak taip kan?aku bg link ni and korg leh la bace..bnd baek elok dikongsi kan?=)
tekan klu nak tambah ilmu==>>sini
kalau korg klik yg ni..korg bleh pilih hadis satu smpai 40 kt belah kiri dn kanan..


ataupun yang ini==>>sini boleh juge..=)
yang ni die ade wt pecahan  kt belah kanan..


kite pun dah boleh nampak kn?kiter mmg dah hampir dgn akhir zaman..papepn bersedia la kite mnghadapinya..=)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan