Jangan tunding jari pada orang lain kalau kau tak mampu nak faham rutin dan sistem dunia sekarang. Kadang-kadang kita kena berubah untuk perkara yang kita rasa tak mampu untuk ubah.

NARUTO

Zaman mude2..hehe


NARUTO? 
knpe tjuk entry aku kali ni naruto?knpe?knpe?
aku rase hmpir sume org taw naruto 2 ape kn?
btl x?hehe...


NARUTO ni komik n watak katun y slalu main kt tv3,ary jmaat,7pm..budk2 rmai la tgk citer 2...tp bg org y agk dewasa wtpe tgk citer kt c2..dok ulang je,smpai satu episod ulang lg..aisshhh!sape y mnt nk bce komik leh bce kt manga reader,manga volume n byk la lg..nk tw tye je aku..hehe..


dlm byk2 manga aku bce...manga 2 komik...naruto la plg melekat kt aty aku,aku strt bce naruto xd la da lme,xslp aku mse taun 2006 ke 2007 aku strt bce komik 2..mase 2 mbe aku bg pnjam..aku rase best giler..n ketagih lak bace komik naruto..besstt kowt...aku pnjm sume koleksi die..sary 2 lbh 10tjuk aku abiskan,sb ktksuban aku kt naruto..ble kua komik baru aku beli..kmpul duit skola aku bli...tp aku dak skola..mane ade duit..so aku pngruh adik2 lelaki aku sal naruto..n aku bjye..dorg trut mnt naruto same mcm abg die..hehe


sjak drp 2,aku 'tong2' wet ngn adk aku nk blik komik naruto..da pnuh kt umh aku ngn komik naruto..sb komik naruto lmbt sgt,aku cbe tkar pmbcaan aku ke komik len spt 'bleach' 'one piece' smntre nk 2ngu chpter len..tp syg...cinta aku ngn komik len xkekal lame,aku da jth cinta ngn naruto..hehe...aku bce komik laen pn rase xbesh je..huhu...n alhamdulillah lps aku da pndai gne tenet,aku jpe web ssuai tok bce naruto..yiihaaa...
mase 2 umh aku xd laptop lg..brulang la aku kt cc smate2 nk bkak 'you tube' tgk muvie naruto n bce manga dlm tenet..hehe..ble aku ad wet lbh aku bli figure2,dvd,n aksesori naruto...da mcm2 budk aku ney kn?hehe..
Naruto Figures


dalam byk2 watak dlm citer naruto..xtw npe aku mnt ngn warak akatsuki,wlupn dorg 2 watak jahat..tp aku rase dorg 'smart' ade tjuan sndri..y plg pntg dorg cool...hehe..

Akatsuki 1
Akatsuki 2


ney la geng2 akatsuki y jaat 2,tp pape pn aku still mnt dowg..drp 11geng akatsuki due org je y tnggl skunk..'uchiha madara' dn 'zetsu'!y len sume da mati..huhu..
papepn aku mnt gk watak2 baek,,n aku ase naruto aku akn mnt smpai ble2..bia la org nk ckp aku budk kcik ke ape ke..
SAYA ADALAH PEMINAT NARUTO!=p
n aku sarankan kt korg..
jum layan naruto..jum3!
Naruto Shippuden

some chrcter in NARUTO
ni video sal naruto skit..hehe
thx bace entry saya yang berunsur kanak2 ni!=p

4 ulasan:

  1. naruto???apa 2?kuih ke??
    hahaha...

    pada aku antara naruto dengan detective conan, aku pilih detective conan sebab....aku minat la.hehehe,,
    salah satu sebab conan lebih kepada realiti dan lebih mencabar daya fikiran 'plus' banyak juga fakta yang boleh dimanfaatkan...

    anyway..."there is a boy in a man". :)

    BalasPadam
  2. aku mnt gk detective conan,tp cter pn xbpe logik,jd kcik la..bleh mnymar..klu ko suke komik unsur siasat ni baek ko bce 'pnyiasat remaja'..real giler!
    naruto best sb jalan citer die len..ade kesah kluarga,kwn,prjuangan,bngkit dr kegagalan..sb 2 aku mnt naruto..=)

    hehe..tw xpe..

    BalasPadam
  3. pasal conan jadi kecik tu,... dalam kamus sains tak ade istilah mustahil. suatu masa dahulu manusia tak pernah mampu untuk terbang, berhubung pada jarak jauh, mengklonkan haiwan, malah persenyawaan manusia ( bayi tabung uji )dan internet??? (apa benda ni??)
    pada aku satu hari nanti perkara ini mungkin menjadi sesuatu yang pasti...,
    pernah juga baca detektif remaja...tapi mungkin sebab aku terbaca conan lebih awal, ter'fall in love' dengan Shinichi Kudou pulak....hehehe

    BalasPadam