Jangan tunding jari pada orang lain kalau kau tak mampu nak faham rutin dan sistem dunia sekarang. Kadang-kadang kita kena berubah untuk perkara yang kita rasa tak mampu untuk ubah.

ape itu PEACE?

peace
knl x anda dgm lmbg ni?tipu la kn klu xknl?ni asal posing je 'peace' asal posing je 'peace'..siape yang makan garam lebih,die kne drg tnggi..hehe..
korg sibuk dok peace sne peace sni korg tw x ape y korg wt 2..akuda ckup mluat tgk org ambik gmbr dok angkt peace,mmg la korg xtw,tp atleast kte nk wt pape kte siasat n kaji dlu,bukn ikut org..klu kte asyik ikut..ble nk maju kawan??
ni biar aku gtw ape ite PEACE.



Simbol PEACE pada 2 jari tangan dan 4 palang dalam 1 bulatan merupakan simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), George W. Bush (Bekas Presiden Amerika) dan Barrack Obama (Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati (pertubuhan Yahudi). Tanda “V” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati. Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

 

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri).

Tiada ulasan:

Catat Ulasan